Lag Rørvik til semifinalen i helgen

For tre av de norske topplagene var det sesongåpning i helgen. Lag Rørvik fra Lillehammer var i Stirling, Skottland og spilte Euro Super Series. Mens lag Høstmælingen fra Lillehammer og lag Ramsfjell fra Trondheim var i Baden Sveits, for å spille Baden Masters.

Gruppevinner og semifinaleplass

Lag Rørvik gjorde en god jobb i gruppespillet i helgens turnering å vant tre av fire innledende kamper mot hhv. Lucy Blair og Rebecca Morrison fra Skottland, og Emira Abbes fra Tyskland. Jentene fra Lillehammer tapte for Delaney Strouse fra USA, men sikret allikevel plass i kvartfinalen. I kvartfinalen avgjorde lag Rørvik kampen med stjeling i siste omgang mot sveitsiske Michele Jaeggi. Turneringen endte med tap i semifinalen mot italienske Stefania Constantini. Men det er en god start på sesongen med sluttspill i første turnering.

For alle resultater se curlingzone.com.

Tøff start på de norske herrelagene

Det ble kanskje ikke den starten de to norske herrelagene hadde håpet på i den nye sesongen. Lag Høstmælingen fra Lillehammer endte med en seier innledende. Lag Ramsfjell på sin side tok seg videre til kvartfinale etter seier i tre av fire kamper innledende mot hhv. Yves Stocker og Jan Iseli fra Sveits og Benny Kapp fra Tyskland. I Kvartfinalen ble Cameron Bryce fra Skottland for tøff motstand og det endte med 4 – 8 tap til de norske herrene.

For alle resultater fra Baden Masters se: curlingzone.com