Sesongens første turneringsseier

I 2023/24 sesongen var det team Richardsen fra Christianssands Curling Club som var først ut med turneringsspill, og i tillegg gikk laget helt til topps. Turneringen var Aarhus Cup i Danmark, og vi er blitt fortalt at dette er tredje året et lag fra CCC har vunnet turneringen i Aarhus.

Laget fra Kristiansand består av Arild Hegland, Jan Aabel, Paul Richardsen og skip Rolf «Roffe» Sagen. I tillegg til det norske laget var det med Danske og Tyske lag. Det var Glashoch Rangers fra Tyskland som måtte se seg slått av sørlendingene i finalen etter overbevisende spill. Premieringen besto av både pokal og 5000,- danske kroner, som med fordelaktig valutakurs ga god uttelling på danskebåten på vei hjem.

Denne vil kanskje pryde peishylla til en av lagmedlemmene i tiden fremover.


Vi gratulerer Arild, Jan, Paul og Rolf med seieren og ønsker laget lykke til videre i sesongen.