Magnus Lunde Lillebø konsentrert som vanlig, her i aksjon i helgens turnering. (Foto: Sandrine Wrych)

Tre norske i Stirling i helgen

I helgen var det herrenes tur i Euro Super League i Stirling Skottland. Lag Ramsfjell fra Trondheim, Lag Hårstad fra Oppdal og Lag Høstmælingen fra Lillehammer var på plass.

Høstmælingen ble beste norske

Det var Lillehammer-laget som kom best ut av helgens turnering ved å sikre seg plass i kvartfinalen. Der møtte de skotske Cameron Bryce som desverre ble for sterk og slo de norske guttene 7 – 1. Lag Ramsfjell og lag Hårstad tok seg ikke videre fra grunnspill.

Neste turneringe for de norske lagene er på hjemmebane, nemlig Oslo Cup, som er åpningen av årets Nordic Curling Tour . Turneringen spilles i Snarøya curling hall, på plass er femten herrelag og femte damelag.

For å se alle resultater fra helgens turnering i Stiring. Se curlingzone.com