Andreplass på Rørvik.

Startskuddet for Nordic Curling Tour: Oslo Cup er over. Det ble et meget godt gjennomført arrangement med til sammen 30 lag fra ti nasjoner.

Knepent finaletap for Rørvik

Det var lag Rørvik fra Lillehammer CK som tok seg lengst i turneringen av de norske lagene. Laget gikk ubeseiret gjennom grunnspillet, og tok seg til finalen hvor de møtte lag Hasselborg. Det ble en jevn og god finale som desverre endte med et 2 – 3 tap etter stjeling fra lag Hasselborg i siste omgang.

Kristin Skaslien sier etter helgen: «Surt med finaletap, men sett bort ifra det har vi hatt en solid helg med mye bra spill. Lover godt for resten av sesongen!»

Lag Ramsfjell gir alt på isen. Her med Magnus Ramsfjell som skip på huk mens Martin Sesaker (i midten) og Bendik Ramsfjell (t.h) koster. (Foto: Ingvild Skaga)

To lag til sluttspill for herrene.

For herrene var det lag Høstmælingen fra Lillehammer og lag Ramsfjell fra Trondheim som tok seg videre til sluttspill. For lag Høstmælingen endte turneringen med kvartfinale etter tap for lag Schwaller fra Sveits. Lag Ramsfjell på sin side vant sin kvartfinale mot lag Waddell fra Skottland, men endte med en fjerdeplass etter tap i både semifinalen og bronsefinalen.

«Det gikk jo ikke helt etter målet vårt med finale. Men turneringa var veldig bra! God is og god motstadn. Vi har fått gode svar på hva vi må trene på i perioden fremover mot Canadatur i oktober og EM i november» sier Martin Sesaker om helgens resultat for lag Ramsfjell.

Alle resultater fra helgen finner du på curlingresultater.no