Kristin og Magnus til topps i lagets første turnering i år.

I helgen var sesongens første internasjonale mixed doubles turnering for våre norske lag. I alt var fem lag på plass i Tallinn, Estland: Nora Østård med Eskil Eriksen, Maia og Magnus Ramsfjell, Magnus Nedregotten med Kristin Skaslien, Martine Vollan Rønning med Mathias Brænden og Njål Konssund med Eilin Kjærland.

Tre av fire lag i semien var norske.

Nedregotten og Skaslien gjorde det best av alle lag i grunnspillet og kvalifiserte seg direkte til semifinalen. I kvartfinalen vant Lillehammerlaget Rønning og Brænden mot Østgård og Eriksen fra Trondheim, mens søskenparet Ramsfjell slo sveitsiske Perret og Rios for den tredje plassen i semifinalen. Siste laget i semifinalen var Kaldvee og Lill fra Estland.

I semifinalen vant Skaslien og Nedregotten over Ramsfjell og Ramsfjell 6 – 4, Rønning og Brænden vant 7 – 4 over Kaldvee og Lill.

Martine Vollan Rønning (t.v.) og Mathias Brænden (t.h.) fikk en god andreplass etter en spennede finale mod klubbkollagene Magnus og Kristin. (Foto: Curling Tallinn/Facebook)

Avgjort på ekstraomgang i begge finaler.

Både finale og bronsefinale ble spennende helt til det siste. Maia og Magnus Ramsfjell måtte til slutt se seg slått av hjemmelaget Kaldvee og Lill etter ett poeng i ekstraomgangen.

Også i finalen ble det spennende til siste stein. Etter to poeng i syvende og ettpoengs stjeling i åttende av Mathias og Martine var det klart for ekstraomgang. Omgangen endte med ett poeng til Kristin og Magnus og seier i lagets første mixed doubles turnering for sesongen. Et meget god start for lagets sesong, og en god start for norske mixed doubles lag generelt.

Vi gratulerer lagene med goder resultater.
Du kan se alle resultater og streamer på worldcurlingtour.org