14 lag på isen i Stange

I helgen arrangerte Hedmarken curlingklubb Norway Open Mixed Doubles. Totalt 14 lag stilte opp i Stange curlinghall for å konkurrere, deriblant elleve norske og to svenske lag. Lagene var fordelt på tre grupper.

Ingvild Skaga og Ådne Birketveit til topps

Etter endt gruppespill tok åtte lag seg videre til kvartfinaler. De fire lagene som gikk videre til semifinalen var Anniken Pettersen og Tore Andreassen fra Jevnaker CK, Eilin Kjærland og Njål Kongssund fra Lillehammer CK, Ingvild Ekeli Skaga og Ådne Birketveit fra Stabekk/Lillehammer, og siste lag til semifinalen var Lisa Norrlander og Pontus Söderberg Persson fra Östersund CK.

Laget fra Østersund tok seg videre til finalen etter å ha slått Jevnakerlaget i seminalen. Det var Ingvild Skaga og Ådne Birketveit som ventet i finalen, en kamp som ble en spennnende, selv om Ingvild og Ådne fikk en god start og komfortabel ledelse ble det til slutt en 6 – 5 seier til det norske laget.
I bronsefinalen var det Lillehammerlaget med Eilin Kjærland og Njål Kongssund som vant over Pettersen/Andreassen fra Jevnaker.

For alle resultater: se curlingresultater.no