Andreplass til lag Oppdalsbanken i Jönköping

I helgen gikk sesongens andre turnering i Nordic Curling Tour: Match Town Trophy i Jönköping, Sverige. Lag Oppdalsbanken/Hårstad fra Oppdal CK og lag Lindström fra Snarøya Ck var de norske lagene som deltok blant femten herrelag.

Til finalen for oppdalslaget.

Etter å ha sikret plass i sluttspillet møtte lag Oppdalsbanken svenske Nyman i kvartfinalen, kampen endte 6 – 3 og en plass i semifinalen for oppdalingene. Det var Väderstad/Landelius som ventet i semien, som ble en spennende kamp avgjort i sisteomgang etter at Oppdalsbanken sikret to poeng og 7 – 6 seier. De klarte desverre ikke å gjenskape suksessoppskriften i finalen mot danske Krause som endte med å stjele til seier over de norske herrene. Men det endte med en hederlig andreplass til herrene.

Neste turnering i Nordic Curling Tour er Sundbyberg Open om to helger. Der skal igjen lag Oppdalsbanken/Hårstad stille i herreklassen, mens lag Bjørnstad fra Oppdal stiller i dameklassen.

For å se alle helgens resultater se: curlingresultat.se