Bjørnstad i finalen i Sundbyberg

Lag Hårstad og lag Bjørnstad begge fra Oppdal CK, var i helgen i Sundbyberg Sverige for å spille Sundbyberg Open, en del av Nordic Curling Tour. Lag Hårstad reiste for å forsvare turneringsseieren fra fjordåret, lag Bjørnstad var med for første gang. Begge lag gjorde god kamper i grunnspillet og kvalifiserte til sluttspill.

Lag Hårstad endte med en respektabel seier i bronsefinalen. Wilhelm Næss i front koster steinen til Mathias Brænden i bakgrunnen. (Foto: Stefan Tjärnlund @curlpicsphoto)

Andre finale på to helger.

Herrene på lag Hårstad møtte danske Krause i sin semifinale, og startet godt med to poeng i første omgang. Men danskene slo hardt tilbake med fem poeng de neste to omgangene. Det lyktes ikke for Oppdalslaget å komme tilbake i kampen, og det endte 4 – 7 og tap. Det ble allikevel en god avslutning på helgen med en 12 – 4 seier over lag Granbom i bronsefinalen.

Jentene i lag Bjørnstad spilte en jevn semifinale mot tyrkiske Yildiz. Oppdalingene sikret to poeng i siste omgang, og seier 6 – 5 og sikret plass i finalen. Der møtte de sveitsiske Schwaller, ett lag som startet godt og ikke så seg tilbake. Desverre endte finalen med 1 – 7 tap for lag Bjørnstad. Men det ble uansett en god helg for laget som har spilt to finaler de siste to søndagene.

For å se alle resultater fra helgen se curlingresultater.no
Se bilder fra turneringen ved å gå til turneringssiden på nordiccurlingtour.com