Fjerdeplass i Mixed VM

Etter et meget godt spilt grunnspill med seier i alle kamper, kvalifiserte det norske mixedlaget seg til kvartfinela med glans. Etter å ha slått Sveits i siste grunnspillkamp, møtte Norge Latvia i kvarfinale. Begge lag var likt 5 – 5 før sisteomgang, hvor Steffen Walstad og hans lag sikret tre poeng i siste omgang og seier.

To sure tap

I semifinalen ventet Spania, ett lag med masse rutine og erfaring. Spania sikret 4 – 2 ledelse etter stjeling i niende omgang, og selv om det norske laget hadde sistestein i siste omgang ble det kun ett poeng og tap i matchen. Spania gikk videre til finalen hvor de møtte ett meget sterkt Sverige som vant finalen og VM-tittel.

I norges bronsefinale ventet Canada. Det sto 3 – 3 etter ni omganger, men det endte med stjeling til Canada og seiere etter en litt kort dragning på siste stein.

Godt gjennomført

Selv om det ble en uønsket avslutning på mesterskapet viste Eirin Mesloe, Andreas Hårstad, Maia Hamre Ramsfjell og Steffen Walstad at de er curlere som virkelig hører hjemme i verdenstoppen.

Alle resultater fra VM mixed ser du her: livescores.worldcurling.org
For å se kampene fra VM se nederst på siden her: worldcurling.org/