Lag Mjøen med andreplass i Tsjekkia

I helgen gikk startskuddet for sesongens internasjonale juniorturneringer med deltakelse fra norske lag. Det var Prague Junior Cup (en del av European Junoir Curling Tour) i Praha, Tsjekkia, som ble spilt i helgen. Tilstede var ett norsk guttelag: nemlig lag Mjøen fra Oppdal, bestående av Markus Dølum Dale, Anders Mjøen, Emil Storli Sæther og Jonathan Sætheren Got.

Ubeseiret inn i finalen.

Oppdalslaget overbeviste både innledende og inn i sluttspillet. Innledende ble Team Tatár fra Ungarn, lag 1. SCV Geising fra Tyskland og lag Penicka fra Tsjekkia beseiret. I kvartfinalen ble det en komfortabel 9 – 4 seier mot lag Blaha fra Tsjekkia, i semifinalen sikret de norske guttene sier mot italienske Italy M. Fisg med ett enkelt poeng i siste omgangen. Oppdalsguttene måtte allikevel se seg slått i finalen av skotske Strawhorn som avgjorde kampen før siste omgang var spilt ferdig.

God start på sesongen

Det ble en god start på sesongen for laget, som forbedret fjordårets femte-plass i samme turnering etter tap i kvartfinalen. Neste turnering for laget blir EJCT Oslo som går 20 – 22 oktober i Snarøyhallen på Snarøya utenfor Oslo. For alle helgens resultater se: worldcurlingtour.org

Vi gratulerer laget med de gode resultatene.