Status streaming og Recast

Det siste året har curlingforbundet brukt Recast som tjeneste for å streame fra norske turneringer. Valget falt på Recast både pga. nye retningslinjer for strømming av video laget av Norges Idrettsforbund, og at det internasjonale forbundet allerede hadde tatt i bruk.

Recast ble satt under administrasjon og tjenesten ble lukket i en periode, mange av dere som allerede har brukere på plattformen har antakeligvis fått mail om dette allerede. Nå er imidlertid et annet selskap kjøpt opp plattformen og innholdet. VM mixed som starter på lørdag blir streamet på plattformen.

For NCF sitt vedkommende, jobber vi med å få oversikt over status og utsikter til om Recast kommer til å forbli som plattform som det er. Vi undersøker samtidig muligheter for streaming, men understreker at vi fortsatt må forholde oss til de regler og retningslinjer som er lagt fra Idrettsforbundet. Inntil videre vil alle tidligere videoer bli liggende tilgjengelig på vår Recast kanal.