Alle norske i sluttspill i Danish Open

I helgen var tre norske lag i Hvidovre i Danmark for å spille Danish open, en del av Nordic Curling Tour. Lag Bjørnstad fra Oppdal, lag Rørvik fra Lillehammer og lag Bjørke fra Bygdøy.

Damene møttes i kvartfinale.

Både Rørvik og Bjørstad kvalifiserte seg videre fra grunnspillet med to seire hver. Det endte med at de to lagen møttes i kvartfinalen. Lag Rørvik trakk det lengste strået og en 9 – 3 seier mot Bjørnstad. Lillehammerlaget møtte det ubeseirede lag Kubeskova fra Tsjekkia i semifinalen, selv om det ble kamp til siste holdt det ikke for lag Rørvik og det endte med en delt tredjeplass.

Glade gutter etter seier mot Polen i første kamp. (Foto: Drøy Kost/facebook)

Første kvartfinale i NCT for Drøy Kost

Ekstra stas var det å følge lag Drøy Kost fra Bygdøy CC i helgens turnering. Laget startet turneringen med seier mot team Hertman fra Polen, som også var Drøy Kost sin første seier internasjonalt. Etter to tøffe matcher var det klart for kvartfinale for Bygdøykarene. Det var det danske jr. landslaget som sto klare som motstandere. Kampen var lenge gjevn med 2 – 2 frem til femte omgang hvor danskene desverre sikret fire poeng og ett overtak de holdt kampen ut. En god helg ble det allikevel for Drøy Kost som har fått mulighet til å vise muskler i utlandet.

For å se info og alle resultater fra turneringen se nordiccurlingtour.com/danish-open