Fjerdeplass på Ramsfjell i Swiss Cup

Både lag Høstmælingen fra Lillehammer og lag Ramsfjell fra Trondheim var i Basel, Sveits i helgen for å spille Swiss Cup.

Sluttspill på begge lag

Etter ferdigspilt grunnspill var det klart at begge norske lag var klare for kvartfinale. Lag Høstmælingen tok seg videre etter to seire i grunnspillet, og møtte skotske Cameron Bryce i kvarten, en kamp som desverre endte med tap for de unge Lillehamringene. Bryce gikk videre å vant turneringen.

Lag Høstmælingen fra Lillehammer CK tok seg til kvartfinale i helgens Swiss Cup. F.v: Tinius Haslev Nordbye, Magnus Lillebø, Grunde Buraas, Lukas Høstmælingen (Foto: Roland Beck/Swiss Cup Basel)

Ramsfjell på sin side gikk ubeseiret gjennom grunnspillet og møtte Mathias Genner fra Østerriket i kvarfinalen, en kamp Trondhjemslaget vant komfortabelt 8 – 1.

Knepent tap i semi.

Det var lag Stocker fra Sveits som møtte Ramsfjell i semifinalen. Etter syv spilte omganger var stillingen en ned med sistestein til de norske herrene. Det holdt imidlertid ikke helt inn, da Sveitserne stjal ett poeng i åttende omgang.
Desverre ble det også tap i bronsefinalen for Ramsfjell. Men nok en turnering med sluttspill på laget som skal representere Norge i EM om ett par uker.

For å se alle resultater fra helgens Swiss cup. Se curlingzone.com