Lag Buraas vinner av NC 1

Ti lag var på plass i Trondheim for å spille sesongens første runde av NorgesCup. I tillegg til norgescup var også fire lag representert i elitegruppa. Det var lag fra Trondheim, Oppdal, Lillehammer og Jar som deltok i helgen.

Lag Nasjos etter finalen, god grunn til å være stolte av helgens turnreing. F.v: Lars Jørgen Aspeli, Heine Buraas, Njål Kongssund og Harald Dæhlin. (Foto: Pål Trulsen)

Dobbel Lillehammer i finalen

Etter grunnspillet var ferdig sto var lag Buraas og lag Nasjos fra Lillehammer CK vinnere av hver sin gruppe, mens og møtte hhv. lag Bjørnstad og lag Mjøen fra Oppdal CK i hver sin semifinale. De to lagene fra Innlandet trakk det lengste strået i hver sin semifinale og møttes i finalen hver Ådne Birketveit, Martine Vollan Rønning og Grunde Buraas fra lag Buraas stakk av med seieren mot Harald Dæhlin, Njål Kongssund, Lars Jørgen Aspeli og Heine Buraas på lag Nasjos. I bronsefinalen var det lag Bjørnstad som vant mot sine klubbkamerater i lag Mjøen.

Martin Sesaker (t.v.) og Gaute Nepstad (t.h) ser ut til å ha konroll på steinen til Bendik. (Foto: @Curlingseb)

Ramsfjell til topps i elitegruppa.

Elitagruppa som består av fire lag, spilles som en dobbel serie gjennom helgen. Lag Ramsfjell toppet tabellen etter kun ett tap i siste kamp mot Lag Moestertoppen/Høstmælingen som endte med en andreplass med fire seire.

For alle resultater, se curlingresultater.no