Martine og Mathias vant i Stirling

I helgen gikk British Curling Mixed Doubles Super Series i Stirling, Skottland. Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten deltok i tillegg til Martine Vollan Rønning og Mathias Brænden.

Norsk oppgjør i kvartfinalen

Etter endt grunnspill sto Kristin og Magnus ubeseiret fire vunnede kamper. Martine og Mathias tapte kun mot hjemmelaget McMillan og Craik. Trekningen ville ha det til at de to lagen skulle møtes i kvartfinalen. De to lagene byttet poeng frem til og med femte omgang. I sjette omgang stjal Marting og Mathias ett poeng, og fortsatte med treerstjeling i syvende omgang. Kampen endte 7 – 3 til Martine og Mathias, Kristin og Magnus som har hatt en strålende sesong endte med en femte plass denne gangen.

Storspilte gjennom sluttspillet.

Martine og Mathias fortsatte storspillet også gjennom semifinalen der de slo Estiske Kaldvee og Lill 11 – 7. I finalen ventet hjemmelaget Henderson og Kyle. Det var gjevt helt frem til åttende omgang hvor stillingen var 5 – 5 og skottene hadde sistestien. Det lyktes det norske paret å stjele to poeng å sikre turneringsseier. Vi gratulere.

For å se alle resultater. Se curlingzone.com