NM junior i Haugesund i helgen.

På fredag går starten på sesongens NM junior. Det er Haugesund CK og Kuleisen som er vertskap denne gangen. Åtte lag samles i byen for å spille om retten til å kalle seg norges beste juniorlag.

Mange kamper og mye curling

De åtte lagene skal fra i løpet av 72 timer gjennomføre en full serie. Det blir tre kamper fredag, tre kamper lørdag og en kamp på søndag. . Laget med flest seire vinner mesterskapet. Regjerende norgesmester lag Bjørnstad fra Oppdal curlingklubb er sultne på å gjenta fjordårets suksess, jentene vant alle kampene da mesterskapet gikk i Leangen curlinghall i Trondhjem for ett år siden.

Avslutter med VM kvalik for guttene.

De to guttelagene som gjør det best under NM avslutter helgen med å spille kvalifiseringskamper til junior VM. Laget som blir best av tre kvalikkamper får representere Norge i VM som går i Lohja, Finland 17. – 24. februar. Det best rangerte laget etter NM får seieren i den første av de tre kampene.

Alle kampene fra NM strømmes: Se junior NM her
Live resultater finner du på: curlingresultater.no