Borgersen best i Stabekk Open

I helgen var 20 lag samlet på Snarøya for å delta i Stabekk Open. Hele elleve norske klubber var representert blant lagene i tillegg var det med lag fra Latvia og Tyrkia. Turneringen gjennomførtes med schenkel system.

Ubeseiret til førsteplass.

Det var en sterk prestasjon av lag Borgersen fra Jevnaker CK som foruten et uavgjort 4 – 4 mot Latvia i første kamp vant sine siste fire kamper inkludert finalen. I sistnevnte kamp var det Lillehammer laget Knappen som måtte se seg slått uten å komme på tavla, men endte med en god andreplass. I bronsekampen var det lag Roffe fra Christianssands CC som vant 7 – 0 over lag Birkeland fra Sarpsborg CK. Lag Borgersen blir nok å se også i neste års utgave av Stabekk open, da de vant fri påmelding til turneringen.

Turnering med gode tradisjoner.

Stabekk Open har etablert seg som en viktig turnering for mange lag i Norge, i tillegg til at de har klart å huke inn lag fra utlandet. En godt organisert turnering, med like stort fokus på det sosiale rundt sporten. Det er tydelige at det er noe flere lag setter pris på.

For å se alle resultater gå til curlingresultater.no