Kristin og Magnus ble norgesmestere

I helgen var seksten lag i aksjon på Lillehammer for å kåre norges beste mixed doubles lag.

Det endte med en god andreplass og sølv i årets NM for Mathias og Martine. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

Lillehammer i finalen.

Etter å ha kommet seg ubeseiret gjennom både gruppespill, kvartfinale og semifinale var det duket for storoppgjør i finalen i årets NM mixed doubles. Lillehammerlagene Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten var klare til å møte Martine Vollan Rønning og Mathias Brænden om retten til å kalle seg norges beste lag. Finalen var jevn, og lagene byttet enere frem til syvende omgang hvor Kristin og Magnus sikret fire poeng som ble avgjørende for resultatet og 7 – 3 seier. Sist Kristin og Magnus kunne krone seg med NM tittelen var tilbake i 2019.
Resultatet gjør det spennende i kampen om VM plassen, som avgjøres i mars.

Magnus og Maia Ramsfjell klarte og sikre seieren i bronsefinalen mot sine søskenbarn. (Foto: Lillehammer CK/facebook)

4 x Ramsfjell i bronsefinalen

I bronsefinalen var ett familieoppgjør i Ramsfjell-familien. Og det var søskenparet Maia og Magnus Ramsfjell som så vidt stakk av med seieren etter en trepoenger i siste omgang med resultatet 8 – 7 mot søskenparet Bettina og Bendik Ramsfjell.

Vi gratulerer til lagene.

For å se alle resultater se: curlingresultater.no