NM Mixed Doubles

I dag starter årets første og sesongens andre NM, norges beste mixed doubles lag skal kåres. Seksten lag fra tilsammen åtte klubber er samlet på Lillehammer i Innlandet, lagene er fordelt på fire grupper.

Inkluderende

Unikt for vår sport er at idrettens egenart, og anleggene våre tillater at alle utøvere uansett fuksjonsgrad, kan delta på lik linje. I helgen stiller hele tre paralag i NM. Lagene er Djupskås/Krogstad fra Jar og Trondheim CK, lag Iversen/Lorentsen fra Halden CK og lag Larsen/Skogstad fra Trondheim CK.

Beste nasjon og lag i verdenstoppen.

Norske lag har siden mixed doubles ble etabler som egen gren gjort det bra både i VM og i klubbturneringer, noe som gjør at det faktisk er lag i verdenstoppen som deltar i NM.
Pr. nå er Norge rangert som beste nasjon sammenlagt i mixed doubles på world curling sin liste, den baserer seg på poeng opptjent de siste fire sesongene i VM. På lagrangering ligger lag Rønning/Brænden på fjerde plass i øyeblikket, mens lag Skaslien/Nedregotten holder en femteplass, Lag Ramsfjell/Ramsfjell ligger på en 38 plass.

I helgens NM samles også poeng for de aktuelle lagene mot VM uttaket som gjøres i mars, VM går i Østersund, Sverige 20. – 21. april.

Se curlingresultater.no for helgens spilleoppsett og resultater.