Seier i Halifax

Både Martiene Vollan Rønning med Mathias Brænden og Kristin Moen Skaslien med Magnus Nedregotten har vært på reise i Canada siden romjulen. Der spilte de to lagene Mixed Doubles Superseries i Oakville, Ontario nyttårshelgen og Mixed Doubles Superseries i Halifax, Nova Scotia helgens som var.

Dermed fikk de fire også feiret nyttår i Canada.

Kristin og Magnus best i Oakville

I turneringen som gikk i Oakvill nyttårshelgen var det Kristin og Magnus som tok seg lengst. Laget vant fire av fem kamper innledende mot Martine og Mathias med seier i tre av fem kamper, dermed var det bare Kristin og Magnus som gikk videre.
I kvartfinalen møtte de japanske Matumura/Tanida i en kamp som endt med seier til japanerne 8 – 7 når det norske paret kun fikk med seg to poeng i siste omgang.

Se alle resultater fra turneringen her: CurlingZone – Everything Curling

Helt til topps i Halifax

De to norske lagene tok seg begge videre til kvartfinalen med fire seire på fem kamper i grunnspillet. Men Kristin og Magnus måtte nok en gang se seg slått ut i første sluttspillkamp, denne gangen mot hjemmelaget Myketin-Driscoll/McEachren fra Halifax. Sistnevnte tok seg videre helt til finalen hvor de møtte Martine og Mathias i finalen som ble avgjort i ekstraomgangen og årets første turneringsseier til Lillehammerlaget.

Se alle resultater fra turneringen her: CurlingZone – Everything Curling

Neste konkurranse for de to norske lagene er NM Mixed Doubles i hjemmeklubben Lillehammer, som nok kan bli avgjørende også for hvilket lag som får representere Norge i VM i Østersund, Sverige i slutten av april.