Alle curlere 12 – 21 inviteres til samling 19. – 21. april

Norges curlingforbund har gleden av å invitere alle unge utøvere til samling og sesongavslutning på Snarøya 19. – 21. april. Helgen arrangerer vi i samarbeid med det svenske curlingforbundet.
Vi ønsker å lage en artig og sosial helg med curling hvor alle utøvere kan møtes, konkurrere både på is, av isen og delta på sosiale aktiviteter med ungdom fra rundt om i Norge og Sverige.

Påmeldingsinfo:

Hvem kan bli med: Alle utøvere fra 12 (født 2012) år og opp til og med 21 (født 2003). Utøvere bør har trent nok til å kunne gjennomføre kamper på egenhånd. Alle norske deltakende utøvere får dekket overnatting og mat. Vi har til totalt 60 plasser som vi deler med Svenskene.

Påmelding via curling.no/turneringer
Eller sendes til petter.moe(a)nif.idrett.no

Trenere/ledere: aller trenere og/eller ledere som har gjennomført trenerattesten kan delta på det faglige programmet i helgen. (Merk: NCF dekker overnatting og mat for én trener/leder pr. klubb som deltar på det faglige programmet.) Trenere/ledere/foreldre som ønsker å delta det faglige programmet melder seg på via påmeldingslenken.

Program: for utøvere vil programmet bestå av trening, lek og kamper på isen, aktivitet ute og i klubblokalet og sosialt program på kvelden.

For trenere og ledere vil programmet bestå av blant annet erfaringsutveksling med svenske trenere. Workshop med faglig utveksling og påfyll. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du ønsker av innhold.

Detaljert program kommer på e-post etter påmeldingsfristen har gått ut.

Overnatting: Overnatting blir på Quality Hotel Expo. NCF dekker overnatting for alle utøvere, i tillegg til én trener pr. klubb.
Trenere og foreldre utover dette som ønsker overnatting: ta kontakt med Petter Moe for detaljer. Det er også sendt ut mail om dette til klubbene.