Dobbel semifinale!

I dag tidlig ble det klart at begge de norske juniorlagene har kvalifisert seg til semifinale i VM. Det gjenstår en kamp i grunnspillet for begge lag, før det blir klart hvem lagene møter i semifinalen som går på fredag 13:00 for jentene og 18:00 for guttene (i norsk tid).

Alene på topp

Foruten ett tap mot USA i mesterskapets andre kamp har guttene vunnet alle de andre syv kampene. Laget ligger nå som førsterangerte lag, og holder den plassen uavhengig av resultatet i siste kampen der de møter Skottland. De tre andre nasjonene som er klare for sluttspill er Danmark, Italia og USA.

Semifinalen går fredag til guttene 18:00 (norsk tid). Vises på https://curlingchannel.tv

Etter en meget overbevisende spill gjennom grunnspillet er jentene også klar for semifinlane. (Foto: Stephen Fisher)

Stabilt høyt nivå.

Jentene har levert virkelig god curling gjennom uka. De sikret fire seire før de møtte ett meget godt sveitsisk lag som foreløpig er ubeseiret. Det ble to nye tap mot de asiatiske lagene fra Korea og Japan. Både Korea og Japan spilte meget gode kamper mot Norge. Skottland ble onsdag kveld slått og sikret plassen i semifinalen. Nå gjenstår kun Tyskland i siste kampen. Med seier i den kampen ligger det an til revansjemulighet mot Japan i semifinalen.

Semifinalen for jentene går 13:00 norsk tid. Vises på https://curlingchannel.tv

For å følge liveresultater se: https://livescores.worldcurling.org/