lag Kverne og lag lundberg regionsmester

I helgen ble det avholdt regionsmesterskap for region sør i Snarøyhallen og region midtnorge i Stange curlinghall. Tilsammen deltok ti lag gjevt fordelt på de to regionene.

Rutinerte vinnere fra Risenga CK

Blant de fem lagene som deltok på Snarøya var det lag Kverne som kom seirende ut. Halvard Kverne, Tormod Andreassen, Stig Arne Gunnestad og Kjell Berg med reserve Joar Eimhjellen har tiår med erfaring som spillere, noe de forsvarte med helgens prestasjon, de tok seg ubeseiret gjennom mesterskapet og sikret en plass i NM. Den andre NM plassen gikk til lag Davanger fra Jar CK, med Lars Vågberg, Bent Ånund Ramsfjell og Flemming Davanger.

Se alle resultatene fra regionmesterskapet sør

Fornøyde vinnere av regionsmesterskapet i midtnorge. F.v. Emil Kolstø, Sondre Svorkmo-Lundberg, Torstein Høiholt-Vågsnes, Oscar Nydahl og Sigurd Svorkmo-Lundberg. (Foto: Hedmarken CK)

Unge og lovende Lundberg vant på Hedmarken

I Stange curlinghall var det laget med brødrene Sigurd og Sondre Svorkmo-Lundberg, Torstein Høiholt-Vågsnes, Emil Kolstø og Oscar Nydahl fra Lillehammer CK som gikk ubeseiret gjennom fem kamper og sikret en plass i NM herrer. Lag Standerholen fra Hedmarken endte på en andreplass og fikk med seg den andre NM biletten. Det er Trond Erik Standerholen, Dan Cato Røe, Marius Aspeli og Gjermund Trøan som utgjør laget.

Se alle resultatene fra regionmesterskapet midt-norge