Optimistene tok NM tittelen

I helgen var våre beste menn i Bygdøyhallen for å konkurrere om norgesmestertittelen for Veteran 65+. Hele tolv lag var med i turneringen som startet fredag morgen og gikk gjennom hele helgen. For å få spilleprogrammet til å gå opp, gikk fire av kampene på Snarøya fredag formiddag.

Leif Hald er Norges eldste curler, og er 31 år eldre enn yngste deltaker i helgens NM veteran med sine 96 år. Ett forbilde for de av oss som vil være aktive livet ut. (Foto: Christian F. Meidell Lange)

Hedmarken til topps.

Det var til slutt lag Optimistene fra Hedmarken CK som stakk av med seieren etter mot laget med norges eldste curler, nemlig lag Hald fra Bygdøy med Leif Hald (96) som skip. Tredjeplassen i helgens NM gikk også til Bygdøy og lag Doresius.

Lag Doresius fra Bygdøy CC sikret klubbens andre medalje i helgens NM. (Foto: Christian F. Meidell Lange)

Se curlingresultater.no for alle resultater fra NM Veteran 65+