Solide resultater i Euro Super League

I helgen arrangerte Trondheim CK Euro Super League, en firenasjonsturnering for paracurling lag og mixed doubles. Norge, Sverige, England og Skottland deltok i lagkonkurransen, og i mixed doubles stilte Norge, Sverige, Skottland og Tsjekkia. Det ble gjennomført to fulle serier i de to gruppene.

Delt førsteplass for laget

Etter to fulle runder, med seks spilte kamper sto det norske paralaget igjen med fem seire og kun ett tap. Dette resulterte i en delt førsteplass med Sverige som var det eneste laget som fikk inn en seier mot Norge i løpet av helgen. Etter en godt spilt helg og en velfortjent topplassering ser nå laget frem mot avreise mot Sør-Korea og VM som starter 2. mars.

Andreplass til mixed doubleslaget

For mixed doubleslaget endte helgen med tre seire og tre tap på de seks kampene. Det hold til en god andreplass. Svenskene ble sterke i helgen, og tapte kun åpningskampen hvor de møtte Skottland. Mixed doubleslaget skal også til VM som starter ni dager etter VM for firemannslag.

Godt arrangert.

Trondheim CK gjorde en meget god jobb med arrangementet i helgen, med god hjelp av frivillige som stilte opp. De har stått som arrangør for ESL tidligere, og vist at det er en klubb som legger godt til rette for både trening, inkludering og konkurranser for paracurlere.

For å se alle resultater fra helgen se curlingresultater.no