Ildsjelprisen 2024

I juni er det klart for nytt curlingting. Curlingtinget er Norges Curlingforbund sin øverste myndighet. Her bestemmes hva curlingforbundet skal drive med. Ofte deles det også ut et hederstegn til personer som over lang tid har bidratt til positiv utvikling for curlingsporten i Norge.

Du, som ung utøver, kan være med å vise hvem som er viktig for deg i din idrettshverdag. Du kan nominere den treneren, ismakeren, lederen eller foreldren som er viktig for at nettopp du har curling som din idrett. Nominér han eller hun til ildsjelprisen 2024.

Skann QR koden under for å nominere den du mener fortjener å få ildsjelen:

Tidligere vinnere

Ståle Rian (2019):
Ståle holder til på Oppdal og i Oppdal Curling Klubb. Han er i dag leder av klubben. Men har vært en viktig person for mange i curlingmijøet på Oppdal. Han har selv tre barn som aller har vært en del av miljøet. Ståle blir beskrevet som en inkluderende trener, og som fortsatt var tilgjengelig for utøverne i klubben etter at hans egne barn trappet ned.

Marte Mari Moen Bekken (2021):
Alle kjenner til Marte i curlinghallen på Stange, den blide sørlendingen som alltid smiler og passer på at alle har det bra. Sammen med sin mann Anders deres tre gutter, utgjør de en stor del av klubben. Marte skylder ofte på manglende curlingkunnskaper, men tar igjen med en enorm entusiasme og evne til å gjøre andre spennende ting i curlinghallen, som f.eks. å lage escaperoom, disco eller lage marker med géle. Hun har også stelt i stand med gamingkvelder og overnatting i hallen.

Kai Ove Rønning (2022):
Kai Ove er godt kjent innventar i curlinghallen på Lillehammer. Han er i dag sportslig leder i klubben, og er hovedtrener for curlinglinjen på NTG Lillehammer. Men viktigst av alt så er han en ildsjel i klubben. Han blir av utøverne beskrevet som en person som nesten bruker flere timer i curlinghallen enn han gjør hjemme. Han følger opp de andre juniorspillerne i klubben minst like mye som han følger opp sine barn på isen. Han har også en unik evne til å roe ned nervøse spillere under en time-out før en avgjørende sistestein.

Glenn Johansen (2023)
Glenn Johansen har vært primus motor for juniorcurling i Halden CC i mange år, han er også ett kjent fjes blant de aller fleste curlere rundt om i Norge. Med en positiv innstilling, smittende engasjement og humør gjør Glenn en fantastisk jobb med sine juniorer. Han har sørget for å bygge et godt team med foreldre rundt seg, og er god til få andre til å føle seg inkludert og viktig. I sin takketale så sa han ydmykt at det gleden med å se barn og ungdommer kose seg med idretten er grunn nok til og fortsette med arbeidet.