Lag Davanger ble seniormestere

I helgen var åtte senior 50+ lag på plass på Stange, Innlandet for å konkurrere om NM tittelen i sin klasse. I tillegg til å bli kronet norgesmester var premien muligheten til å representere Norge i VM senior i Østersund, Sverige 20. – 27. april, samtidig med VM mixed doubles.

Sølvvinnerne fra årets NM senior, lag Ugland fra Christianssands CC. (Foto: Hedmarken CC / facebook)

Spennende finale.

NM senior er ett mesterskap med skarp konkurranse, en god blanding av curlere som har startet midt i livet, og de som har spilt fra juniorårene. I årets finale ble det en meget jevn kamp mellom lag Davanger fra Jar CK og lag Ugland fra Christianssands CC. Sørlendingene utliknet i syvende omgang til 4 – 4 med en toerstjeling, men herrene fra Jar holdt hode kaldt og tok seieren 6 – 4.

To lag til VM senior

Med NM seieren i boks ble det Flemming Davanger, Bent Ånund Ramsfjell, Lars Vågberg, Espen de Lange og Johan Høstmælingen som også får muligheten til å forsvare norges ære i Østersund under VM senior. I dameklassen stiller lag Brenna fra Stabekk CK med Beate Ruden, Randi Tørrisen, Grethe Brenna og Ellen Storvik.