Fantastisk sesongavslutning

60 ungdommer fra Norge og Sverige hadde felles sesongavslutning i Snarøyhallen i helgen. Det var ett ambisiøst program, men med fantastisk innsats fra alle utøvere, trenere og foreldre.

Agnes Knochenhauer fra lag Hasselborg delte tips og triks rundt kosting med utøverne. (Foto: Stefan Tjärnlund, @curlpicsphoto)

Variert program

Programmet for samlingen varierte mellom utendørsaktivitet og isaktivitet. Agnes Knochenhauer fra lag Hasselborg hadde med sin egen datter som deltaker, Agnes bidro også med sin kompetanse i form av en egen økt på isen med kosting som fokus. Det ble også spilt triples, unocurling, individuell landskamp, basistrening og en mengde sosiale leker og konkurranser.

Utøverne diskuterer under en omgang kortcurling som en del av Unocurling. (Foto: Stefan Tjärnlund, @curlpicsphoto)

Godt samarbeid og videre planer

Utgangspunktet for samlingen startet for to år siden, gjennom møter mellom det svenske og norske curlingforbundet representert ved Sara Carlsson og Petter Moe. I år bar altså samarbeidet frukter med fulltegnet sesongavslutning. Det var både utøvere, trenere, leder og foreldre med fra Halden, Sarpsborg, Hedmarken, Lillehammer, Oppdal, Trondheim, Bergen og Haugesund. Svenskene hadde deltakere fra Østersund, Göteborg og Sundbyberg (Stockholm).

Tilbakemeldingene fra både deltakere og de voksne var positive, og planer for samling neste år på samme tidspunkt er allerede startet. Da er svenskene innstilt på å invitere inn oss.

Ungt lederskap

I tillegg til trenere og foreldre fra de norske klubbene stilte også fire gutter for å være med å drive samlingen. Jonas Marcel Søgaard Dystebakken fra Halden CC, Njål Kongssund fra Lillehammer CK, Eskil Eriksen fra Trondheim CK og Sigurd Svorkmo Lundberg fra Oppdal CK gjorde en enestående jobb med utøverne. Tross en meget lang lørdag, med en tidlig søndag