Nasjonskampen – Norge vs. Sverige

5. september kl. 17:00 - 5. september kl. 22:00

Senior

Mandag 5.september kommer verdens beste curlingspillere til Bygdøy for å delta i en prestisjefull miniturnering. Et episk battle mellom herrelandslagene og damelandslagene fra Norge og Sverige. Opplev verdens beste curlingspillere på nært hold i en av verdens mest intime og gjennomførte curlinghaller. Vi feirer sesongstart med en ekte curlingfest, med celebre gjester, servering, mat og god drikke, og curling i verdensklasse.
Litt om lagene:
TEAM EDIN – Sverige
Curlingverdens GOAT. Dette er laget som har 6 VM gull, er regjerende Olympiske mestere og har vunnet alt som er å vinne i curling de siste 10 årene.
TEAM HASSELBORG
Olympiske mestere i 2018, 2 VM sølv, » EM gull og Grand slam vinnere, og nr 1 på verdensrankingen.
TEAM WALSTAD
Norges herrelandslag stiller med to nye inn på laget i år, der Magnus Nedregotten, vår Olympiske Sølvmedaljør er tilbake på laget. Et nytt og spennende lag som vi gleder oss til å se hva kan få til i årene som kommer.
TEAM RØRVIK
Norsk damecurling er virkelig på vei opp og frem. Etter flere år i B pulja har de norske damene nå tatt steget opp blandt verdenseliten igjen med en mix av rutine og ungdommelig satsning har vi trua på at damene våre skal slå godt fra seg.
Vi gleder oss enormt til å ha disse lagene på isen hos oss og inviterer publikum til en en deilig helaften med topp internasjonal curling på Bygdøy.
Gratis inngang.
Vi rigger til publikumsplasser både langs banen ute i hallen og i vårt herlige klubbhus.
Sett av datoen og inviter med deg noen du er glad i, dette blir intenst.
Mer info om spilleoppsett og turneringsformat kommer.