Dobbeltseier til Oppdal i NC og NC elite i helgen

I helgen gikk første av to runder av Norgescup av stabelen i Stange curlinghall i Innlandet. Fordelt på de to Norgescup-klassene hovedturneringen og eliteklassen var 14 lag påmeldt.

Lag Mjøen fra Oppdal til topps

I hovedturneringen var det til slutt lag Mjøen fra Oppdal som stakk av med seieren etter en meget overbevisende 9 – 2 seier over lag Davanger etter kun fem omganger. Det relativt unge Lag Mjøen består av Markus Dørum Dale, Anders Mjøen, Emil Storli Sæther, Erland Snøve Loe og Jonathan Sæteren Got. Laget fikk sin revansj på Davanger etter å ha tapt mot de i grunnespillet. Lag Mjøen vinner også da en plass i elitegruppen i neste NC.

I tillegg til at lag Davanger fra Jar CK endte på andreplass, vant lag Sommervold bronsekampen mot OCE Kvarner fra Oppdal.

Walstad vant elitegruppen.

Elitegruppen består av fire lag, og det spilles dobbel seire uten sluttspill, altså spiller hvert lag seks kamper. Lag Walstad fra Oppdal vant fem av kampene og kun slått av Mosetertoppen Skiline/ Høstmælingen fra Lillehammer i den ene av to kamper. Guttene fra Lillehammer kom rett bak Walstad med fire seire, på tredje plass kom lag OCE Oppdalsbanken/Hårstad med to seire og en seier på teedragning etter uavgjort. Lag Rørvik endte på fjerdeplass.

For alle resultater kan du se curlingresultater.no
Sammenlagtresultater finner du her: https://curling.no/sammenlagtresultater-norgescup/
Kampene ble også streamet på Recast og kan sees i opptak der.