Første runde av Norgescup starter i morgen.

Fjorten lag fra rundt i Norge møtes i helgen på isen i Stange curlinghall for å spille første av to runder med norgescup. Ti av lagene utgjør NC og er fordelt på to grupper av fem lag, de siste fire lagene danner elitegruppen som spiller dobbel serie. Vi streamer hele helgen på curlingforbundets kanal på Recast.

Ti lag fra sju klubber

Fordelt på de to gruppene er sju klubber representert, fra Christianssands CC i sør til Trondheim CK i nord. Oppdal, Lillehammer og Hedmarken CK stiller med to lag hver i tillegg kommer Drøy Kost fra Bygdøy CC og Davanger fra Jar.

Begge landslag på plass

Både herre- og damelandslaget er på plass på Hedmarken, begge spiller i elitegruppen, og dette blir siste oppkjøring til EM som starter neste helg. I tillegg til EM-lagene Rørvik (Lillehammer CK) og Walstad (Oppdal CK) er også Mosetertoppen Skiline/Høstmælingen (Lillehammer CK) og Oppdalsbanken/Hårstad (Oppdal CK) med i elitegruppen.

Streaming og resultater

Som vanlig finner du alle resultater på curlingresultater.no. I tillegg blir det streamet fra alle spillepass på vår kanal på Recast, les mer om curlingforbundets overgang til Recast.