NC runde 2 går i helgen på Oppdal

Andre og siste runde av årets Norgescup spilles i helgen i Oppdal curlinghall. Åtte lag er påmeldt i Norgescup i tillegg til fire lag i elitegruppen.

Siste runde for sesongen.

Under fjordårets forbundsting ble det bestemt at Norgescup skulle reduseres fra tre til to runder, dermed er helgens runde den siste for sesongen og årets NC vinnerlag skal kåres. Foreløpig er det Oppdal og Lillehammer som deler på de øverste fire plassene, hhv. Walstad (OCK), Mosetertoppen (LCK), Hårstad (OCK) og Rørvik (LCK). Det er kun Hårstad og Mosetertoppen som også er med i denne runden og som dermed har største mulighet på å ta hjem sammenlagtseieren.

Se her for sammenlagtresultater.

Hjemmelag skal forsvare plassen i elitegruppen.

Under runde en var det lag Mjøen fra Oppdal Curling Elite som stakk av med turneringsseieren og rykket dermed opp i elitegruppen. Der skal de møte lag OCE Oppdalsbanken – Hårstad fra egen klubb, lag Mosetertoppen – Høstmælingen fra Lillehammer og lag Sommervold fra Lillehammer. Elitegruppen spilles som dobbel serie der alle møter hverandre to ganger.

Se curlingresultater.no for å følge lagene i helgen.