Andre runde i Norgescup

I morgen, 2. februar starter andre og siste runde av sesongens Norgescup. Det er Lillehammer CK som er vertskap. Ti lag er påmeldt, blant disse er lag Buraas som vant sist runde, det samme gjelder lag Nasjos som endte med en andreplass.

På jakt etter NM plass

De tre beste herrelagene sammenlagt etter de to rundene i NC sikrer også plass i NM Herrer som arrangeres 7. – 10. mars i Snarøyhallen, sammen med NM damer. For damene er det foreløpig åpen påmelding til NM.

Lag Bjørstad er klare til å utfordre i elitegruppen i NC i helgen. Her fra sesongens første turneringsseier EJCT Oslo Cup. F.v. Toril Bjørnstad, Ingeborg Forbregd, Nora Østgård og Eilin Kjærland. (Foto: facebook / team Bjørnstad)

Tre landslag i elitegruppen

Lag Rørvik, lag Bjørnstad og lag Høstmælingen spiller i elitegruppa, de tre lagene skal alle spille VM senere i sesongen hhv. VM damer og VM junior jenter og gutter. Det siste laget i elitegruppen er lag Hårstad fra Oppdal CK. Elitegruppen spilles som dobbel seriespill.

Liveresultater ser du på curlingresultater.no
For å se sammenlagt resultater for NC se her