Buraas til topps.

Det ble storeslem til Lillehammer CK på hjemmebane i helgen, da andre runde av Norgescup ble spilt. Tre av fire lag i semifinalen var lag fra Lillehammer, og alle tre kapret hver sin pallplass. Det var lag Buraas som stakk av med seieren og lag Nasjos som måtte se seg slått i finalen. I kampen om bronsen vant lag Vintervold knepent mot lag OCE Mjøen fra Oppdal CK.

Vinner av elitegruppa i siste NC runde og sammenlagtvinner av NC for inneværende sesong. Lag Oppdalsbanken/Hårstad. F.v. Mathias Brænden, Michael Mellemseter, Wilhelm Næss og Andreas Hårstad. (Foto: Kjetil Nordbye)

Lag Hårstad vinner elitegruppen og Norgescup sammenlagt

Etter å en tredjeplass og en førsteplass i elitegruppen i de to norgescuprundene er det lag Hårstad som stikker av med sammenlagtseier i NC. De ligger likt med lag Høstmælingen på antall poeng, men har det beste enkeltresultatet. Ett stabilt resultat gjennom hele sesongen.

Vi gratulerer til vinnerlagene.

For å se alle resultater fra helgen se curlingresultater.no
Her ser du sammenlagtresultater for Norgescup: https://curling.no/sammenlagtresultater-norgescup/