God innsats på trenerkurs i Haugesund

I helgen ble det arrangert trenerkurs i Kuleisen, arenaen til Haugesund CK. Til sammen åtte deltakere fra tre klubber deltok på kurset.

Engasjert deltakelse og deling mellom klubbene.

Fra Haugesund CK stilte åtte aktive og nye trenerspirer opp på kurs. Helgens samling var siste faglige del av Trener 1 kurset, og tidligere har deltakerne vært i gjennom en omfattende e-læringsdel og to kveldssamlinger på Teams. Jevnt over har det være stor interesse for læring og erfaringsutveksling.

Haugesund CK deltok med Selina og Annine, begge 16 år var med og vil være ett viktig tilskudd i klubben som trenere. Så var Ronny Hansen, Fredrik Kolstø og Kjetil West deltakere på kurset.
Fra Sørmarka CK deltok Kjell Birger Øysæd. Og fra Bergen CC stilte Vilde Aabrekk og Tomas Gjerde.

Broomstacking

På lørdag kveld ble kursdeltakerne invitert med på Broomstacking arrangert av HCK, ett godt tiltak for å tiltrekke seg flere medlemmer. Har var nitten deltakere med, jevnt fordelt mellom etablerte og nye curlere som var på isen fra klokken 19:00 til 23:00 på kun avbrutt av sosial mingling i klubbrommet mellom kampene.

Trondheim CK arrangerte i januar

Trondheim CK arrangerte tilsvarende kurs i januar med tre deltakere fra egen klubbe. Der ble den praktiske samlingen ledet av Bjørn Tore Elvevold også fra Trondheim CK.

Vi takker for god deltakelse både i Haugesund og i Trondheim, det er flott å se at så mange ønsker å bidra til det viktigste arbeidet i norsk curling.

Er du eller din klubb interessert i trenerkurs, ta en titt her: https://curling.no/trener-1/ og ta kontakt med oss for en samtale og avtale kurs.